vrijdag 1 mei 2015

Shoppen en GO !

Namaste vrienden!

De laatste 2 dagen waren enorm drukke dagen maar ik voel dat we snel vooruit gaan nu. We hebben inkopen gedaan voor ons project in het dorpje met de ingestorte huizen. Na uren zoeken hebben we dekens, matjes, touwen, grote zeilen en nog veel meer gevonden. Al de hulpmiddelen worden zeer schaars hier in Nepal, net zoals de jeeps. Dankzij onze Nepalese vrienden kunnen we voor mooie prijsjes aan alles toch nog geraken. Zelfs na uren zoeken naar een jeep hebben zij ons uit de nood geholpen. Deze mensen hebben het beste voor met hun bevolking en dat is weer een reden te meer om blijven geld in te zamelen. Vele shops geven grote kortingen als ze weten dat het voor het goede doel is. Vandaag hebben we zelfs gratis een jeep mogen gebruiken van een Nepalees paragliding bedrijf. 'Sharing is caring' is het nieuwe motto van de Nepalezen. smile-emoticon
Morgen vertrekken we voor 2 dagen met al het gerief naar het dorpje om de mensen daar opnieuw onderdak te geven en te helpen met puin ruimen. Ik zie het volledig zitten!
Zoals je ziet worden jullie gestorte centjes dus zeer goed gebruikt! Nogmaals heel erg bedankt aan iedereen die bezig is met geld in te zamelen. Jullie zijn top!!
Veel Nepalese groetjes van mij en het shopteam met onze Nepalese vrienden!
Tot binnen 2 dagen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten